Mi az a NYATA?

A Nyári Szakkollégiumi Találkozó a hazai és határon túli szakkollégiumok legfontosabb eseménye, ahol a Kárpát-medence minden tájáról érkező, különböző tudományágakat képviselő hallgatók előadásokon és workshopokon keresztül gondolkodhatnak közösen egy aktuális társadalmi kérdésről. A táborozók létszáma az utóbbi években már a 300 főt is túllépte, így a NYATA közösségi programjai közben kapcsolatok építésére is bőven nyílik lehetősége mindenkinek.

NYATA 2022

Az idei, jubileumi NYATA témája a szakkollégiumok múltja, jelene és jövője. Hogy jöttek létre a szakkollégiumok, milyen szerepük van, és milyen feladatuk lesz a magyar felsőoktatásban? Mit tudunk mi személyesen hozzátenni a Mozgalom jövőjéhez, hogy az 50. NYATA-n is együtt lehessünk? Keressük meg közösen a válaszokat! Várunk Titeket szeretettel!

Regisztrációs form

A XXV. NYATA-ra ezen a linken keresztül tudtok jelentkezni!

https://forms.gle/oXS5arz88wuuuFsx7

Programok

Csütörtök (Július 28.)

00:00 Hamarosan

Péntek (Július 29.)

00:00 Hamarosan

Szombat (Július 30.)

00:00 Hamarosan

Vasárnap (Július 31.)

00:00 Hamarosan

Hétfő (Augusztus 1.)

00:00 Hamarosan

Fizetés

A NYATA alatt a korábbi évekhez hasonlóan érintésmentesen, a karszalagoddal tudsz majd fizetni. A karszalagot a regisztráció során tudod feltölteni, valamint a feltöltőpontok a tábor során végig elérhetőek lesznek a büféknél.

Helyszín

A rendezvény helyszíne:
Soproni Gyermek és Ifjúsági Tábor

9406 Sopron, Brennbergi út

Leutazási részletek hamarosan!

Kapcsolat

E-mail

nyata2022@gmail.com